http://www.unifest.ro/

Organizarea unui festival studențesc de amploarea UNIFEST-ului este înainte de toate un act de profundă îndrăzneală, ce presupune punerea în mișcare a unei structuri organizatorice masive care să funcționeze cu cea mai mare precizie.
Festivalul se va desfășura concomitent în 17 orașe din întreaga țară: Timișoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Tg. Mureș. Tg. Jiu, Craiova, Târgoviște, Pitești, Ploiești, Suceava, Iași, Constanța și București.
Principala idee care stă la baza elaborării și desfășurării unui asemenea proiect ține de o nouă viziune pe care mișcarea studențească din România trebuie să o adopte pentru viitor: studenții trebuie să se afirme în societatea românească în primul rând în plan cultural și civic, fiind vârful de lance al unei elite intelectuale.

Cultura, divertismentul, participarea la actul de creație artistică și de întrecere sportivă, participarea la dezbaterile publice cu privire la problemele cu care se confruntă societatea românească acum și în perspectivă, cooptarea studenților la elaborarea de decizii, toate acestea motivează în cel mai înalt grad participarea studenților la un festival dedicat lor în întregime:
UNIFEST – Festivalul Studenților din România

Prima ediție a UNIFEST a fost organizată în anul 2001, în București, bucurându-se de mare succes printre studenți, care timp de o săptămână au beneficiat de acces gratuit la teatru, la operă, la cinema, la muzee și expoziții.
De la ediția a II-a, Unifest a devenit unul dintre festivaluri studențești din România, fiind așteptat în fiecare toamnă de zeci de mii de studenți din toată țara.

Ajuns la a XI-a ediție, Unifestul este unicul festival studențesc în 2012 desfasurat in perioada 12-22 noiembrie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s